QUÈ FEM A COACHING & CASTELLS?

Amb l’ajuda d’un coach que assessora les empreses a partir de les seves necessitats i problemàtiques observades mitjançant una visita prèvia, Minyons de Terrassa us ofereix una experiència enriquidora i eficaç per prendre consciència de la importància de la comunicació i de la implicació de tots els treballadors.
Fer castells ens permet treballar aspectes referents a les diferents competències bàsiques a través de la cooperació, de l’esforç, de les ganes de superació personal i del treball en equip. Competències necessàries claus avui  per a aconseguir l’èxit en una gran empresa. Cal remarcar que les torres humanes destaquen pel seu fort component emocional. És evident que contenen un marc social i afectiu molt arrelat a la pràctica del fet casteller.

Un castell de construcció humana és impossible realitzar-lo de forma individual. Es necessita de diferents equips amb tipologies de persones diferents i una gran planificació i gran encaix entre equips i pisos per poder tirar endavant la construcció. Tot i així, s’ha de fomentar el valor de la pertinença al grup i la capacitat de sacrifici individual com a gran actiu pel treball en equip.
L’assoliment de l’èxit no ha de ser d’uns individus sinó el resultat de l’esforç, compromís, dedicació i concentració en la feina per part de tot el grup. Aquest èxit és el que posa en valor el sacrifici individual en pro de l ‘equip, sent això motor de motivació i pertinença al col·lectiu. Aquesta expressió de cultura popular catalana ha estat reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO el 2010.