TURISME CASTELLER

T’agraden els Castells? T’interessa el modernisme i la cultura?

Vine a viure amb Minyons de Terrassa una experiència inoblidable. Gaudeix de les rutes modernistes, del romànic, de la gastronomia i sigues Minyó per un dia!! Mira les nostres ofertes castelleres.

MINYONS PER UN DIA

T’agraden els castells i tens curiositat per saber com fem les nostres construccions? T’agradaria viure l’experiència de formar part d’una colla castellera per un dia? Vine amb nosaltres i gaudeix de l’excperiència única de formar part d’un fet declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Converteix-te en minyó per un dia.

Què farem?

SOPAR I CASTELLS

Vols  participar en l’experiència de gaudir d’un assaig dels Minyons de Terrassa mentre gaudeixes d’un deliciós sopar. Vine al local Modernista dels Minyons de Terrassa i passa una nit màgica amb nosaltres.

Què farem?

ENFAIXA’T AMB LA HISTÒRIA

Sabies que Terrassa té un dels patrimonis modernistes més importants de Catalunya? i que també hi trobem un conjunt d’esglèsies visigòtic-romàniques de les més antigues del món.?  T’agraden els castells, la cultura i la història? Aquesta activitat està pensada per tu. (Activitat per grups)

Què farem?