ACTIVITATS PER EMPRESA

Us proposem viure una experiència única a través del nostre programa d’activitats a mida per convertir la vostra empresa en una colla castellera, participant en els nostres tallers i gaudint de les nostres exhibicions.

AFTER WORK

Teniu convidats a la vostra empresa i voleu gaudir d’ una experiència única?

Us reuniu amb altres delegacions de la vostra empresa i després de la jornada de treball voleu participar en una experiència declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO?

Veniu al local de Minyons i us oferim un taller de castells personalitzat on us convertireu en castellers per una estona i gaudireu i participareu en primera persona en un dels assajos de la colla.

Us Oferim

HISTORICAL EXPERIENCE

Experiència única per descobrir el modernisme industrial de Terrassa i  les esglésies romàniques de Sant Pere, una de les joies més antigues de l’Art Romànic. Gaudiu d’ una experiència històrica i inoblidable acompanyats de guies  que explicaran l’ evolució de la Revolució Industrial fins a l’ empresa actual comparant-ne les diferències. I tot, acabant amb un taller casteller on la vostra empresa es convertirà en una colla castellera i viureu l’ experiència de formar part d’ un fet declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Us Oferim

CASTELLS I JAZZ

Teniu convidats a la vostra empresa i voleu gaudir d’una experiència única? Us reuniu amb altres delegacions de la vostra empresa i després de la jornada de treball voleu participar en una experiència declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO? Veniu al local de Minyons i us oferim un taller de castells personalitzat on us convertireu en castellers per una estona i gaudireu i participareu en primera línia en un dels assajos de la colla. Acabarem la festa a la Jazz Cava de Terrassa amb un concert de jazz en directe fent una copa.

Us oferim